Onze Gewaardeerde Partners

Bij Racoo vzw zijn we trots om samen te werken met een diverse groep organisaties en bedrijven die onze passie voor amateur radio delen en ondersteunen. Deze partners spelen een cruciale rol in onze inspanningen om technologische educatie te bevorderen, de gemeenschap te dienen en noodcommunicatie te faciliteren.

Hieronder vindt u de logo's van onze gewaardeerde sponsors. Dankzij hun genereuze steun kunnen wij onze missie voortzetten en onze activiteiten uitbreiden. Elk van deze organisaties is essentieel voor ons succes en wij zijn hen diep dankbaar voor hun partnerschap en voortdurende ondersteuning.

Wij nodigen u uit om meer te leren over onze sponsors door op hun logo's te klikken, die u naar hun respectievelijke websites zullen leiden. Ontdek meer over hun diensten en de manier waarop hun steun impact heeft op onze gemeenschap.

Als u geïnteresseerd bent om ook een partner te worden en direct bij te dragen aan onze gemeenschap, neem dan contact met ons op via het sponsor-aanvraagformulier. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.